Billede af silviarita fra Pixabay

Er der noget mere kedeligt end at skulle finde på nye retter hver dag, året rundt, resten af livet? Bare det at skrive det, gør at jeg næsten får kuldegysninger over tanken. For nej, det er ikke sjovt at skulle stå og finde på nye retter, hver uge – tro mig jeg ved det selv. Desværre har vi også perioder hvor det nærmest er det samme der serveres hver uge, fordi det er nemt og vi ved at børnene vil spise det.

For er man famlie med børn i aleredn 3-10 år, kan det være en jungle at servere aftensmad! ja sågar også frokost og morgenmad!

Derfor vender jeg retur med det som i sin tid, hed madplaner på min den gang Sundogfitmor Blog. Dog vil jeg helllere give jer en kategori, hvor du kan sidde og kigge en masse nemme retter igennem. Der vil være alt fra en nem vegansk spaghetti ret som tager små 10 min at lave til oven retter. Men det primære med ideen er, at du som læser nemt kan finde en ret, som du har lyst til at prøve af i jeres hverdag.

Da jeg er en sucker for det som er sundt, vil jeg ofte komme med sunde nemme retter, som hele familien vil kunne spise. Og vi er ikke ude at du skal ud og finde en speicel forretning. Alt kan købes i Netto, Super Brugsen eller Rema.

Jeg glæder mig meget til at fylde denne kategori med masser af inspiration til dig og familien.

XOXO Tamara