Summer Party – endnu en betalt tur!

Det stopper aldrig – altså det med at få en betalte ture!

Og det er jeg SÅ glad for! Og jep, jeg har igen været på en betalt tur med det firma jeg arbejder sammen med. Denne gang på Slottet i Möndal, til vores årlige Summer Party. En kæmpe firma fest for hele Skandinavien – 4000 Business owners samlet til læring, crossline, fest og sjov.

Inspiration fra dag et!

Min skønne kollega og jeg rejste afsted torsdag aften fra Danmark, indlogeredes i Gøteborg på et Vandrehjem, da alt var booket på de hoteller vi skulle sove på. Fredagen startede med en power walk i Gøteborgs gader, det var lækkert og varmt, samt godt for ballerne!

Da klokken slog 13, hoppede jeg i en Taxa mod Slottet i Möndal og efterlod min skønne kollega alene med hendes gøremål med sin forretning. Jeg skulle op til mit første Key møde, sammen med det største ledere fra Skandinavien i firmaet! Det ville med sikkerhed blive vildt!
Og nu har jeg et nyt mål – at deltage i næste store Keymøde til Scandinavian Gathering i januar! Men Hey, hvorfor er jeg ikke automatisk det? Fordi, jeg var ‘kun’ inviteret da jeg er ny manager i firmaet, og vores ellers store NEW Manager-day var aflyst pga for få nye managers deltagelse! Men jeg er glad for at jeg nu kan se frem til dagen med en manager fra mit team til januar!

Key-mødet var fantastisk for mig, ny viden, ny info og masser af inspiration fra top ledere. Flere af dem jeg ser op til, var i lokalet. Det var ret vildt! Og min fantastiske mentor og upline, holdt et virkeligt givende seminar på 2 timer. Vi managers blev til slut anerkendt for vores arbejde og det var fedt at stå der på scenen! Det er ikke sidste gang, det kunne sagtens blive en vane!

Party og mingle fredag!

Fredag sluttede af med en ‘lille’ fest. Lækker mad, god DJ og masser af hygge og dans med gode kollegaer. Jeg elsker at vi bliver forkælet på denne måde, at vi kan feste sammen som man gør i så mange andre firmaer. Vores fest varer blot 2-3 dage, inklusiv læring fra de bedste!

Det var en perfekt aften, med sindsyg gang i den, sjov med kolleager, nye bekendtskaber og fed crossline. Jeg elsker denne form for arbejde og det jeg får med hver gang vi alle er samlet på tværs af lande.

Her lidt billeder fra i går… Dagen i dag står på mere inspiration samt fest, anderkendelse og masser af hygge med mit team og kollegaer!

Dag 2-3 – Endnu dage med masser af inspiration.

Puha, det er med træt hoved jeg skriver dette i dag. Jeg er stadig høj på dagen i går og jeg vil være flyvende i mange måneder efter det jeg har oplevet i går.

For lige at  vende tilbage til dagen i går (lørdag). Efter vi havde gjort os klar til dagen på vores Hotel, så bød dagen på masser af inspiration fra flere talere. Vi fik suget SÅ meget ny viden til os fra flere af de vildeste personer som arbejdet med samme firma som mig.

Dagen var med sol og fest, alle var klædt ud fra morgenstunden og vi måtte lige skifte tøj 2 gange denne dag. 1 om morgenen og 2 om eftermiddagen inden den store fest om aftenen.

Festen om aftenen var med tema og så skulle en masse folk på scene og anerkedes for deres arbejde. Inklusive mig selv. ENDELIG skulle jeg have mit bevis på at jeg har fået mig en manager forretning. Det var sgu alligevel ret vildt at opleve. Jeg elsker at stå på en scene og det at blive hyldet for mit arbejde – et arbejde jeg virkelig elsker.

Efter en tur på scenen, gik festen for alvor i gang. Der blev danset sunget råbt og festet til kl. 2 om natten. På vej retur til Hotellet, møder vi min Upline og ender med at sidde i receptionen og tale med nogle af dem som jeg i den grad ser op til, i dette business. Jeg fik tips, kl. 4 om natten og jeg elsker at vi alle ser hinanden som lige mennesker og at vi kan guide hinanden.

Søndag, vågner vi på vores luksus hotel, spiser lækker morgenmad og så skulle vi tilbringe sidste dag med masser af inspiration. Kl. 15 dog vi mod flyveren. Godt trætte og fyldt i hovedet. Jeg ser frem til endnu et SummerParty næste år.

Se mere her på min Instastory her – Tamaranorvillo

Tak fordi du læser med.

You may also like

Leave a comment