Nye spændende ting i støbeskeen …. men først noget sundheds gejl!

//indlægget indeholder reklame//

Så har der været stille længe nok på bloggen herinde.

Ærligt, så har jeg ikke haft tid eller overskud til at sidde og skrive indlæg. Jeg beklager men da det ville være blevet halvhjertet, så droppede jeg det. MEN – NU, er jeg retur for GOOD.

Jeg har lige et en ting jeg gerne vil dele med dig, inden jeg kaster mig ud i en længere smøre om hvad jeg vil lave de næste 90 dage!

Nye ting i støbeskeen!

Jeg har længe gået med tanken om at jeg ville starte noget sundheds halløj op… Jeg har bare været i tvivl om have det sådan lige 100% skulle indeholde! Men… Nu har jeg langt om længe fundet frem til hvad jeg vil OG er stille gået i gang med at skabe, min egen lille sundheds niche! Det bliver mega spændende og du kan roligt glæde dig 😉

Hvad jeg pønser på, vil jeg dog ikke afsløre endnu! Men jeg lover at jeg snart vil tilbyde først runde og dermed løfte sløret for lidt mere. Men planen er at jeg skulle være klar til at gå i luften til januar med det hele!

Men du skal ikke kede dig i mens…

I mellemtiden, så vil jeg nappe 90 dages Boot camp! For, med det jeg skal stable på benene, så bliver jeg nødt til at finde den skarpeste form frem, og det skader jo ikke at være Fit til jul! Og jeg sørger selvfølgelig for at jeg har det bedste produkter til at bakke projektet op!

Hvordan vil de 90 dage se ud?

Jeg kickstarer allerede kroppen fra i dag… Dvs. den næste uges tid plus det løse, vil jeg have fokus på, at få 30 min løb ind hver morgen og jeg vil skulle kigge min mad efter i sømmene. Dernæst kører jeg videre på et livsstils program, med fokus på klaorieindtag samt undgå gluten og søde sager.

Følg hele processen på min instagram!

Det bliver en ok overgang mht maden, men jeg skal til at være krativ! Jeg har ‘fornyligt’ skippet kød og derfor skal der andre proteinkilder til. Æg kan indtages hvis det er øko, fisk er også et go, samt cremrfraise (kan ikke undvære min hjemmelavede hvidløgsdressing!). Ellers er vi på ingen ost, komælk og firbenede, mine 3 drenge får stadig kylling – MEN jeg ser dog at retter med Qourn ryger nemmere ned end kylle retter. Udover det, så bliver der oprettet CHEAT days, hver 14. dag, her må jeg få slik og andet jeg bare SLET IKKE kan undvære.

En plan hvor familien også kan være med!

Min træning intensiveres og jeg kommer til, at køre en solid kostplan, som du nok kan se ovenfor! Dog ikke en plan hvor familien ikke kan spise med (for det er SLET ikke mig). Med min baggrund som personlig træner og kostvejleder, så ved jeg at det kan være svært for børnefamilier, at få kosten til at spille, når man er på en kostplan. Mit mål disse 90 dage, er at vise at det sagtens kan lade sig gøre at blive Fit og stadig være MOR, kæreste og have dage med hygge!

Jeg glæder mig til at dele hele min rejse med jer og hvis du skulle blive inspireret til at tage turen med mig, så skriv 😉 Jeg har rig mulighed for at hjælpe dig på vej, og når vi gør det sammen er det nemmere.

XOXO Tamara!


OBS toppen på billedet er fra Just Strong og kan købes med rabat ved at benytte koden TAMNORV10

You may also like

Leave a comment