Mange har de sidste mange uger sagt til mig – ’Tamara, du viker som om du har gang i mange ting og virkelig er en travl dame’ eller ’hold da op med alt det du har gang i i dit liv hvordna får du så overskud til træning?’

Jeg har i en story givet mit besyv omkring netop det her med, at folk synes jeg virker stresset! Det er absolut det modsatte – jeg kunne ikke være mere i balance med mig selv, min tid og med livet. Så kan det godt være, at i der kigger med udefra synes, at jeg virker som om jeg er med i et kampløb med tiden! Og netop derfor har jeg valgt at skrive dette indlæg.

Brug din tid fornuftigt.

Tid er en ting vi alle ser forskelligt på. Nogen vil gerne kunne ligge 3-4 timer foran flimmer kassen hver dag og dyrke den, der er jeg så bare stik modsat! Jeg ser tv ja – men jeg vælger, at se en serie eller en film, når jeg føler at jeg har behov for det. Og det er bestemt ikke hver dag… tvrtimod. Jeg prioritere at bruge min tid om aftenen til at lave andet end, sidde og glo ind i en kasse. (ved jeg rammer nogle her, undskyld)

Så det med tiden og hvordan vi bruger den, kan gøres op i hvor effektiv man er med brugen af den tid man har. For man kan med sikkerhed få meget ud af sin tid, hvis man bruger den korrekt.

Det bliver måske lidt kedeligt at læse, men jeg vil gerne vise hvordan min uge ser ud, da flere jo mener jeg har så meget at lave.

Her er min uge sat i skema:

Mine morgner er stort set ens!

Vågner kl. 6:30-45 og hygger med familien, her spiser ungerne morgenmad mens jeg smørre madpakker og kan tale med dem. Så siger jeg farvel til mand og barn/børn når kl. 7:45-8:00 og så er det mor tid. Så har jeg 30 min hvor jeg kan træne min morgen pilates, løb, styrketræning eller core/mave. Når kl. er 9 møder jeg på jobbet i Rødvig, som er 10 min fra min bopæl. Her har jeg fri kl. 15 og så henter jeg ellers børn. Når klokken er 16 er vi hjemme i hytten og så hygger vi med det vi har lyst til.

Mandag – Klokken 16:45 starter jeg med at lave mad og kl. 17:20 kører jeg til Fit og Sund hvor jeg har mine 2 timers holdtræning med skønne medlemmer. Kl. 20 er jeg hjemme igen og så står aftenen på mad og nogle gange arbejde med min livsstilsforretning.

Tirsdag – laver jeg mad og vi spiser som familie sammen og taler om dagen. Inden det har jeg måske, klaret lidt i huset eller blot hygget med ungerne, alt efter hvad de har lyst til at lave. Jeg er med til at putte og når kl. er 19:30, så er aftenen fri. Jeg benytter her nogle timer til at arbejde med min forretning, men det kan også være at jeg er ude eller blot sidder i sofaen og slapper den.

Onsdag – når jeg har hentet unger, får de lov at slappe med det de vil (læs PlayStation til den store og IPad til den lille). Det er nemlig svømmedag for hele familien, så jeg laver madpakker til minigutterne og kl. 17:10 er vi klar til at tage til Svømmehallen. Kl. 18:30 er vi hjemme igen og så står den på mad til far og mor, måske lidt mere til de små. Kl. 19:30 ligger ungerne i sengen, her putter far, da det er min 100% arbejdsdag! Onsdag aften er sat af til møder, kunder og andet der skal laves.

Torsdag – her hentes ungerne sent kl. 16:10 ca. da den store skal til fodbold lige ved siden af SFO’en. Når han er afleveret til fodbold, plejer den mindste og jeg at hygge på legeplads, med tiden taget vi nok hjem, da far kan når træning er færdig. Der laves mad, ofte hjælper den mindste minigut og så hygger vi med det. Kl. 18-20 har jeg hold i Fitness Centeret og så er der ellers dømt afslapning og evt arbejde lidt fra telefonen.

Fredag – ungerne hentes 15:15 og så er der dømt hygge med at købe fredags snoller og ellers se tegnefilm og få god mad. Fredag er vores hellige dag, medmindre jeg har et arrangement jeg skal ud til. Men som udgangspunkt er det den aften vi hygger med film og snoller. Er jeg ikke hjemme gør far det med ungerne alene.

Lørdag – der bruges dagen som vi ønsker det. Pt bygger vi ret meget hus, så far bygger og mor hygger med drengene. Jeg har altid min telefon ved, så kan nogle weekender godt holde møder online. Lørdage bruges også til, at jeg kan tage ud med forretningen, på event eller vi tager på tur sammen, som team eller blot med familien. Lørdag er også min start på ugen – jeg bruger ikke mandag til det. Min uge starter om lørdagen, for så ved jeg at jeg kan få en masse på plads i forretnignen, inden hverdagen starter.

Søndag – hver 3. søndag er jeg på job i Rødvig. Men ellers bruges de på hygge og så ret ofte har jeg teamet af skønne børn og mødre hos mig. Der arbejder vi med at få en stærk forretning. Ungerne leget og hygger, de har allerede skabt et lækkert bånd.

Tiden med ungerne er vigtig for mig.

Jeg synes absolut ikke, at min uge ser mere hektisk ud end andre familier. Men hvis du ligger mærke til det, så er TV bare ikke lige noget jeg dyrker så meget. Jeg vil hellere bruge min tid på, at bygge noget som min familie og jeg kan drage nytte af. Og det kan man ikke af, at sidde og glo på serier eller andet i flimmerkassen!

Jeg vælger også at tage tid ud til mig. Min tid til at dyrke det jeg elsker og lave det jeg elsker, er vigtigt for at jeg kan være i balance med mig selv.

Så det handler SÅ MEGET om at prioritere tiden. Jeg har dagligt 4-5 timer sammen med mine 2 børn og det ved jeg, at mange forældre ville dø for at få med deres børn HVER DAG. At jeg så vælger at køre ud, være på online samt holde møder når jeg kunne sidde og se tv, det er jo mit valg! Jeg siger ikke at alle skal gøre det, men det vil være klogt at kigge på hvad det er tiden bruges til og om det er noget som kan give glæde i fremtiden.

XOXO Tamara.