Nogen gange tager livet os derhen hvor vi ikke helt havde forventet. Sådan er det i hverfald sket for mig. Jeg havde blot for få år siden en drøm om, at jeg gerne ville arbejde som ‘min egen chef’, men anede ikke hvordan. Jeg var ret sikker på at det skulle være i sundheds/fitness-branchen. Jeg har nemlig altid være ret tosset med sport, sund mad og velvære.

Men at jeg skulle vidt omkring i uddannselser og jobs, før jeg endte med at finde min ‘path’, den havde jeg ikke set komme. Men hvem sidder også som 20 årig og siger til sig selv – ‘du napper lige den her lange fine uddannelse for så, at springe ud i noget helt andet rent job mæssigt og så til sidst lande på en helt 3. eller 4. hylde’. Det er der jo ingen der gør!

Men livet kan nogen gange tage en drejning og det gjorde mit i 2011!

  • Jeg gik med med stress.
  • Jeg var SÅ træt af den branche jeg arbejdede i at jeg svor jeg aldrig ville retur.
  • Og – det var min chef dengang der gjorde udfaldet.

Men hvad dælen gør man så?! Der stod jeg med en fyre seddel i december måned og dansede rundt i min stue, i vores ret så nye hus og med ingen anelse om hvor livet skulle tage mig hen. Jeg vidste bare at jeg MÅTTE arbejde med noget som drev mig. Og det gjorde min passion for sundhed og velvære.

Så i 2012 tog jeg min 4. uddannelse, som Fitness instruktør og Personlig træner ved At Work Skolen.

Det resulterede i en helt ny verden for mig at arbejde i. Jeg var jo ‘kun’ instruktør i et fitness center, men blev hurtigt ansat som coach og op til jeg fødte min første søn i 2013, arbejdede jeg som Fitness Coach i Haslev.

Men efter min barsel, lå landet sådana tjeg ikke kunne se mig selv arbejde som personlig træner. Jeg havde ikke sat en skøn lille dreng til verden, for at han skulle passes af andre end mor og far. Så jeg måtte droppe drømmen og tage et job i en virksomhed i Køge. Jeg var absolut ikke glad ved det, men det gav penge til familien og jeg fik lov at hente min søn tidligt hver dag.
Men i slut oktober 2015 står jeg igen med positiv graviditets test. Jeg var på daværende tidspunkt, blevet introduceret til er verdensomspændede og meget anerkendt firma, som jeg var startet et mindre samarbejde med. Jeg vidste at jeg ikke ville blive ved med at arbejde det sted jeg var, men jeg var heller ikke klar til at tage springet som selvstændig…. ENDNU!

I januar 2016 bliver det dog klart for mig. Jeg kan ikke leve det stressede arbejdsliv jeg levede, hvis jeg skulle være en glad og nærværende mor. Jeg tog ikke glad på arbejde, jeg fik ikke nogen udfordring i mit daglige arbejde – jeg RØV KEDEDE mig på det kontor. Det er bare ikke mig at sidde samme sted hver dag, og se de samme mennesker hver dag.

Jeg satte mig derfor et mål om, at jeg ville arbejde på at bygge en Network Marketing forretning op, som kunne give mig den frihed og ro til at kaste mig ud i drømmen om, at arbejde med og hjælpe mennekser til, at opnå optimal sundhed.

Så jeg kan nu vinge 1,5 år af som selvstændig i Health and fitness industrien og har endelig fundet min ‘path’ til at kunne hjælpe dem der ønsker at leve en balanceret livsstil med alt det som hører til. I min verden er sundhed nemlig mere end mad og træning, det handler om at bygge gode vaner, give hjeren nye ideer og skabe et positivt mindset!

XOXO Tamara.