Start dagen på mirakuløs vis… få opskriften her!

Jeg har taget et valg! Efter i går NO MORE bad mornings!

Som lille familie kan morgner godt være ret krævende, det ved alle der har to poder og ting de skal nå om morgenen. Og det kan godt ende med stressede situationer, hvis man mener, at man skal snuse den eller have ungerne til at sove lige lidt længere (vi har to børn der er A mennesker), så vi har oplevet vores knap så sjove morgner.

Men det skal være slut nu!

Nye magiske morgner!

Valget er nemlig ret simpelt, jeg vil har magiske morgner. Jeg vil vågne med en følelse i maven hver dag, som var det juledag når man var barn. Og nu tænker du så, det kan ikke lade sig gøre. Men, jeg tænker, vi giver det 30 dage. For jeg er sikker på at jeg kan vende bøtten. For dagen i går, startede mildest talt ret så ØV!

Mindste manden vågnede kl. 5:15, moslede rundt i mellem mor og far. Fik vækket far kl. 5:40 (eller rettere det gjorde moren), så far var morgen gnaven og det satte spændinger mellem os. Denne morgen er ikke enestående. Vi får ofte hakket lidt på hinanden og er små irriteret over, at vi ikke lige kom op i rette tid. Det gør at vi har to børn der ikke helt forstår hvad dælen der sker og hvorfor at stemningen er så trykket. Det gjorde mig meget ked af det i går morges, da jeg tydeligt kunne se på mine børn at de blev berøt af situationen. Så DERFOR, og selvfølgelig også for min og manden skyld, så skal vi  i gang med at få Magiske morgner.

Vidste du at det kun tager 5 minutter at blive et morgen menneske? Også selvom du absolut ALDRIG har været en af dem der var god til at komme ud af sengen. Det kræver bare at du har de rette redskaber og at du sætter dig for, at dine morgner skal være de bedste. For jeg tænker, at du som mig, synes at de morgner hvor alt bare køre på skinner og er også der hvor dine dage er top dollar. Har jeg ret?? Så hvor ikke skabe denne succes i din hverdag, hver dag!?

Det kræver kun 5 simple trin!

Men hvordan pokker kan man skabe magiske morgner?? Det er faktisk slet ikke så svært. Vores første magiske morgen (eller min første) startede i dag! Og jo DEN VAR magisk. Og alt jeg har gjort er at lave 5 simple trin som jeg skal følge hver morgen! Vupti. Og nu tænker du VÅS, hvem har bildt dig det ind. Kender du bogen ‘The Miracle Morgning’?? Den er skrevet af Hal Elrod, og er læst af flere tusinde mennesker verden over. Jeg har hentet en version af denne bog ned på I-tunes – dog er min version af en anden forfatter, da den henvender sig til folk der arbejder med Network Marketing. Bogen heder ‘The Mirace morgening – for Network Marketers’ af Hal Elrod og Pat Petrini. En Crossline samarbejdsparter anbefalede den til mig og jeg er solgt. Solgt om ideen til at man med få trin kan få den bedste start på en fantastisk dag. For hver dag er for mig en ny dag med spændende nye ting i vente og med en masse nye muligheder. Så jeg VIL starte dagen med Succes hos MIG SELV. For det er der at vi skal vende bøtten! Det er først når vi kan se os selv, mærke os selv og finde os selv, at vi kan arbejde med os selv. Det hele starte med DIG! og hvad med at DIN start på dagen altid er den bedste, så DU altid er den bedste!

Jeg oplevede det i dag! Jeg brugte mine 5 trin, som jeg vil afsløre her.

 1. Vågne/stå op når Baby Buddha vågner, eller kl. 6:30 når uret ringer.
 2. Drikke et stort glas vand
 3. Kaste koldt vand i hovedet
 4. Lave morgenmad til ungerne og smoothie til mor og far
 5. Gå i bad

BUM! En frisk og ny start op den nu morgenrutine, som i den grad sparkede RØV! Havde selvfølgelig gjort et lille for arbejde i går aftes og meningen er at dette skal gøres HVER aften, sådan at jeg er sikker på, at vi får de bedste morgner. Og det som der SKAL være klar er:

 • Madpakker skal være smurt
 • Tasker skal være pakket
 • Skjorte skal være strøget (far)
 • Telefon skal være lydløs (far)
 • Telefon skal være på fly-mode kl. 22 (mor)
 • Glas klar evt. på badeværelse

Blev min morgen magisk!

Jeg ville jo give det 30 dage og det gør jeg også. At jeg så lige om små 12 dage, napper en tur syd på uden familien, det gør vel ikke det store. Der skal jeg nok få nogle skønne morgenstunder med to lækre ladies. Det er nu også mest her hjemme at dette skal fungere.

Og udfra min første morgen, med ovenstående rutiner, så synes jeg allerede der var noget magisk over den. Om det var vandet i hovedet eller om det var roen over at telefonen ikke var taget fra Fly-mode, I do not now! Ved bare at dagen startede meget mindre stressende end andre dage. Så ja, den var da helt klart blevet mere magisk. Så lad det forblive sådan.

Målet er jo klart at hele familien kan mærke at vi har magiske morgner og at jeg efter barsel, når hverdagen starter, kan vinge flere ting af inden kl. er 8. Mit personlige mål er, at jeg kan sætte mig og arbejde når klokken er 8:30, hvor jeg vil, uden at jeg skal koble af efter en stresset morgen med 2 børn og mand.

Nå nu vil jeg gøre klar til endnu en magisk morgen, og fantastisk dag – og kan kun råde dig til det samme.


Følg gerne med på Instagram hvor jeg ligger en masse op i min Instastory eller hop forbi snappen Missnorvillo. Så vil i se en lidt anden side af mig-bloggeren. 

 

You may also like

Leave a comment