For ca. 6 år siden blev det spåret af en clairvoyant, at min bedste veninde og jeg ville ende op med at drive en forretning sammen. Vi kiggede begge dengang på hinanden og tænkte, tjaaa why not og jokede lidt med, at det nok blev noget med at vi ville åbne en mad biks.

Og nu her, 6 år senere – så er det sket. Vi er ikke kun veninder men også samarbejdspartnere!! Så hende Lykke Emilie fik sgu ret… Og jeg er pisse stolt over, at arbjede sammen med min bedste veninde, blot pga den kvinde hun er! Hun ved det ikke selv (måske læser hun det nu), men hun er virkelig en kaliber for sig. Hun kan uden tvivl komme længere i livet end hun selv aner.

At arbedje med sin bedste veninde!Ringsted festival

Nå det så er sagt, så det heller ikke altid nemt at have ens bedste veninde som patner i en forretning.

Jeg ved, at der nok er nogle af jer kvinder eller piger der kan reletere til det jeg skrivet nu. For når man har kendt hinanden i 25 år (yes vi kan og har fejret sølvbryllup i år), så kender man hinandens tanker og afslutter hinandens sætninger ect. Derfor, når det så kommer til, at skulle ligge planer, vejlede og skabe – så er det satme svært ikke at træde, sin nærmest, søster over fødderne. For det lidt en ulempe, at man kan se hvad personen tænker og man ved hvad hun vil sige til det man har i tankerne.

Problemet for mig er og bliver ofte, at jeg har lys til at ruske i hende! For jeg VED at hun kan stryge til tops på alle planer, hun holder blot sig selv tilbage. Og nr jeg så sidder og skal være, den der leder type overfor hende, så kan jeg nogen gange være hård og det sårer mig at se, at hun bliver ramt af mine ord. Fo jeg vil ikke miste min ‘sister from another mother’, pga at jeg er for hård ved hende i business øje med,  mmvendt vil jeg jo så fandens gerne have hende til at indse, hvad det er hun gemmer på og hvad hun har af kvaliteter!

Hvad kræver det at skulle arbejde med mig?

Men hvad er så det for kvaliterter der skal til, for at få succes med sin network marketing forretning?

 • Viljen til at ville hjælpe andre og se dem voske med opgaverne
 • Kunne favne mennesker på alle plan
 • Være åben overfor nye oplevelser og ting
 • Turde gøre noget som andre ikke vil
 • Have modet og stålet til at kunne skabe noget for sig selv
 • Turde gå mod strømmen
 • Være villig til at ligge noget andet på hylden for at mestre kundskaberne
 • Ville rejse verden rundt
 • Have et brændende ønske om at sige sit job op
 • Have et brændende ønske om at være selvstændig
 • Have et ønkse om at tjene store penge eller måske få betalt en bil

Min skønne veninde ved det ikke, men hun ryger ind under mange af det ovennævnte ting. Jg håber inderligt at hun vælger at læse med og ser hvor stor en stjerne hun kan blive. Hun driver i dag ved siden af hendes arbejde en Beauty salon, hvor hun laver permanent makeup og behandlinger som voks og bryn. Så det at ville skabe noget for sig selv, det ligger i hende!

Hvad skal fremtiden byde på for vores partnerskab?

Stod det til mig, så skal vores forretning gro, voske og sprudle over de næste år. Om vi gør det sammen er, det kan jeg ikke 100% svarer på. Men jeg ved, at hun vil være en del af min business lige så længe hun vil og jeg ved, at jeg vil være der for hende med alt det hun ønkser.

Som veninder vil vi gøre som vi har gjort de sidste 25 år. Vi vil være der for hinanden på alle mulige måder. Vi vil grine, tale om dumme ting, vi vil feste sammen, rejse sammen og opleve en masse skønne ting. Det dyrebare i vores venskab er nemlig at vi kan gøre ALT sammen! Og det skal ikke skiftes ud med noget.

Og så vil vi, som vi gør hvert år, tage på festival i vores føde by og nyde at vi er uden børn og mænd, og bare kan være OS – det er så fantastisk og befriende. Tænk sig at have en person i ens liv som man har haft så mange år sammen med og som man er så tæt med. Jeg ser frem til alle de ting vi skal lave sammen, både i business øjemed og som veninder, for jeg ved det bliver aldrig kedeligt.

Nu vil jeg se frem til næste eventyr om godt en måned, hvor vi som team drager til Århus til Succesdage. Det bliver 2 dage med læring, hygge og masser af grin.

Jeg er så taknemmelig for at jeg får lov til at leve livet på den her måde og opleve en masse, med folk jeg virkelig holder af.

XOXO

Tamara