Craving og en dum ankel! Jo det går super med den challenge…

Jeg lavede en live i mandags på min facebook, hvor jeg fortalte om hvor ‘god’ jeg er til, at holde mig til en plan. For ærligt talt, jeg den væreste til at holde mig til en plan og nu kun 4 dage inde i 90 dages challenge, er den gal!!

Til mit forsvar vågnede mindste manden kl. 5:15 – og dum som jeg var i går, endte jeg med først at gå i seng kl bæ! Det har resulteret i at mor her har ædt en halv plade chokolade og jeg kom ikke op kl. 6 som var planen!

Og min summe ankel har sat en stopper for at løbe tirsdag og onsdag, som ellers er planen.

Men i morgen napper jeg lidt træning med mindste manden som selskab.

Skal jeg så give op nu?

De fleste ville i sådan tilfælde gå med mega dårlig samvittighed, men det nytter bare ikke og det giver heller ikke mening at man 4 fucking dage inde i challenge, giver op!

Nej, I got this shit. I dag var bare en dum dag, i morgen er det retur og fra fredag) i morgen, kan jeg gøre det med at stå op en time før resten af familien… Eller nope not gonna happen AT all.. Eftersom mine 2 knægte vågener så snart jeg sætte min fod på trapperne.

Så jeg må skabe mig tid på en anden måde!

Jeg har i dag mødt flere som ha spurgt indtil hvad det egentlig er jeg har gang i.

Jamen, det helt simpele svar er! At jeg over de nære 90 dage (86) vil skabe nye vaner, både i forbindelse med min hverdag, struktur, træning og med mit Business.

Det lyder måske af meget, men nope…det hele hænger nemlig sammen. Og det vil til januar give sig til udtryk i det jeg sideløbende er ved at udarbejde.

Hvad går de 90 dage ud på?

  • FÅ SKABT NYE VANER
  • FÅ TRÆNET KROPPEN STÆRKERE
  • FÅ LAVET LØB TIL EN GLÆDE
  • FÅ BEDRE FLOW I HVERDAGEN
  • FÅ MINDSET TRÆNING IND HVER MORGEN (MIGTID 15 MIN)
  • VISE FOLK AT DET ER MULIGT AT ÆNDRE SIT LIV PÅ 90 DAGE!

Så alt i alt det her er det de 90ndshe går ud på…

XOXO Tamara

You may also like

Leave a comment