c9

C9 er en delikat box, som folk elsker at hade eller hader at elske! Uanset, så kan vi ikke komme uden om, at den GØR NOGET ved kroppen.

Jeg har efterhånden haft en del kunder igennem møllen på mine nu 3,5 år i feltet. Og alle har haft gode resultater, så gode at de vælger at køre 9 dage igen et par gange om året.

HVOR OFTE BØR MAN NAPPE EN C9?

Jeg ser desværre ofte mange der vælger at nappe C9, hver anden/tredje måned. Og jeg forstår ikke hvorfor – jovist jeg har også kunder der til tider kan finde på det, men mit råd til dem er, at de ikke skal nappe den mere end 2 gange om året. Og hvorfor så det? Det er ret simpelt. C9 er ikke en quick fix it løsning eller en kur, som du lige skal nappe inden du skal på ferie.

C9 er et GENIALT værktøj til at kickstarte en livsstil. Det er et GENIALT værktøj til dig der ønsker at komme i gang med ændringer i din kost, træning, få mere energi, skabe gode vaner, slippe af med oppustet mave, droppe sukker, hjælpe kroppen på vej med af slippe for cravings ect.

Som du ser, er der mange gode grunde til at nappe en C9, men din grund skal ikke være at du bare vil tage den for lige at skulle tabe dig et par kilo og så efterfølgende lander i de samme vaner!

Bruger du C9 til det den er ment til, nemlig at kickstarte noget, så vil du komme meget længere og nå i mål med det som du vil. Og følges den op af livsstil som holder ved, så behøver du slet ikke springe på den 4-8 gange om året.

HVAD ER HEMMELIGHEDEN TIL AT HOLDE LIVSSTILEN EFTER C9?

Jeg må skuffe dig, der er ikke den store hemmelighed. Men jeg kan fortælle dig, at hopper du retur i de gamle vaner, så har C9 ikke hjulpet dig en dyt! Så hvorfor så bruge penge på den til at starte med, hvis du ikke vil følge den op med F15 og køre videre med den livsstil, som du er ved at opbygge!

Det er jo galmatias, at bruge 9 dage på at ændre vaner og spise sundt, og så smide det på jorden. Specielt! når du nu har lært hvordan du skal behandle kroppen for, at holde energien oppe, få tolietbesøg på plads og holde vægten vedlige.

Herunder viser jeg en video der viser hvor nemt det er at koble F15 på efter de 9 dage på C9!

HVORDAN FÅR DU MEST UD AF C9?

Inden du kaster dig ud i at skulle skabe en livsstil efter C9, så vil jeg gerne dele med dig hvordan en C9 skal køres, således at du får de bedste resultater.

For med en kostbaggrund, så giver jeg dig fif og råder dig til mere end det som står i hæftet, der hører med i C9 boxen. Og det er er en grund til!

Til trods for, at C9 er udarbejdet af førende specialister inden for træning og kost i USA, så er hæftet KUN EN GUIDELINE! Dvs. det ER TILLADT at spise andet end som står i hæftet. Man skal blot tænke over at det glykemiske index på det du indtager har stor betydning.

Så her er en dag på C9 (dag 1-2 som er veganske):

Morgen mellem 7-9: Du starter dagen med at tage din aloe vera, og et stort glas vand samt en god salat lavet af rå grønsager fra den frie liste. Så tager du dine kosttilskud inkl. Therm.

Formiddag mellem 10-12: Du har her tømt den 1/2 liter dunk som du fyldte til morgen, den fylder du igen. Yderligere drikker du nu en kop te med fiber og spiser en gang salat.

Middag mellem 12-14: Her spiser du din Shake sammen med en salat og din therm, og napper din aloe vera. Du fylder igen din vanddunk, så du har 1/2 vand.

Eftermiddag mellem 15-17: Her har du igen drukket 1/2 liter vand og spiser igen en gang salat.

Aftensmad mellem 18-19: Her fylder du igen din vanddunk, får din aloe shot og spiser en salat.

Sen aften mellem 20-21: Her fylder du igen din vanddunk, drikker en aloe shot og spiser en gang salat.

Så her er en dag på C9 (dag 3-9):

Morgen mellem 7-9: Du starter dagen med at tage din aloe vera, og et stort glas vand samt en god salat lavet af rå grønsager fra den frie liste. Så tager du dine kosttilskud inkl. Therm og drikker din shake.

Formiddag mellem 10-12: Du har her tømt den 1/2 liter dunk som du fyldte til morgen, den fylder du igen. Yderligere drikker du nu en kop te med fiber og spiser en gang salat.

Middag mellem 12-14: Her spiser du din Shake sammen med en salat og din therm. Du fylder igen din vanddunk, så du har 1/2 vand.

Eftermiddag mellem 15-17: Her har du igen drukket 1/2 liter vand og spiser igen en gang salat.

Aftensmad mellem 18-19: Her fylder du igen din vanddunk og laver en lækker tallerken med gode sunde fødevarer i kcal 600 for kvinder og 900 for mænd. Din tallerken skal deles op efter tallerkenmodellem (dette er nemmere end at stå og veje din mad, det er der ingen der gider), så du har 50% grønt, 25% protein/fedt og 25% kulhydrater (grov rid, past, kartoffel) UNDGÅ hvide produkter, de giver ikke samme balast til kroppen.

Sen aften mellem 20-21: Her fylder du igen din vanddunk, spiser en gang salat/grudt eller gnavegrønt, hvis du har brug for det.

HAR DU OS TÆNKT AT C9 VAR EN SULTEKUR??

Som du kan se er det helt misforstået at man ikke skal have mad når man er i gang med C9. Men bare rolig, du er ikke end om at tro at dette er en sultekur, for det er der rigtig mange der tror. Og det er dsværre nok fordi, der er mange forhandlere om buddet, og har de ikke kendskab til kost og ernæring, så holder de sig til de facts som står i hæftet, hvilket jo også er godt nok. Men der kan gøres mere for at få mere ud af C9.

Nu er mit spørgsmål så, når du nu ser på ovenstående ville du så være mere tilbøjelig til at nappe 9 dage som kan give dig en mere balanceret livsstil?

Og had hvis nu at jeg fortæller dig at du ovenikøbet kan få C9 med vores aloe vera med smag!? BUM BUM… se så blev det lige pludselig meget nemmere at skulle drikke aloe vera.

Fra i morgen kan du følge med på min Facebook og Instagram, hvor jeg vil dele ud af en ny omgang C9. Det er længe siden at jeg har kørt den 100%, så det vil jeg gøre nu!

Skriv til mig, hvis du skal have din C9 hjem!

Tak for at du læser med.

XOXO Tamara