Sidder her i min sofa, 1. januar 2017 og kigger på min store dreng der ser Ipad mens min lille dreng sover lur. Vi er i slapper mode og bombet efter en herlig sidste dag i 2016. Vi sluttede året af med masser af kærlighed, som når jeg sidder her og kigger tilbage, faktisk har symboliseret hele 2016!

For et år siden, sad jeg med min babybule i al hemmelighed og nød at jeg igen senere på året skulle udvide min skønne familie. Men jeg sad samtidig også i en situation, hvor jeg psykisk ikke var mig selv 110%. Måneder forinden var sygemelding og begyndende depersssion hver dag for mig og min lille familie – det var en sur og udbrændt mor med graviditets hormoner i kroppen! Bad combo. Men med hjælpe fra min psykolog kom jeg igen ud på den anden side, og besluttede mig for, at 2016 skulle være året hvor jeg blev en endnu bedre version af mig selv!

Det startede en weekend i januar!

Og skal love for, at året har budt på alverdens situationer, som har gjort mig endnu stærkere! Så nu hvor jeg sidder her os tænker tilbage på året, så er jeg med sikkerhed blevet en bedre version af mig selv!

Det hele startede en weekend i januar, da jeg var på Kick Off med det firma jeg samarbejder med. Inden denne weekend, har livet med fimaet ‘blot’ været en hobbyimg_2775-1.jpg som kunne forsøde vores tilværelse. Men efter en helt bestemt taler, Clarie Spencer fra UK, åbnede der sig en lille låge i mit hjerte overfor hvad det egentligt var jeg kunne opnå med dette firma. Og min rejse begyndte allerede dagen efter, hvor der blev arbejdet med goal mapping. Hele mit mindset var fra den weekend i januar, anderledes!

Det var denne weekend jeg besluttede mig for, at gøre det til en del af min leve vej og det var også her, at manden og jeg blev enige om hvad der skulle ske efter min barsel. Så jeg har længe vidst hvad min plan for 2017 indebar.

Min lille hemmelighed

Året bød også på en voksende mave. Og da jeg var ca. 18 uger henne, lod jeg min lille hemmelighed blive offentlig.

gravmig
3 skulle blive til 4 – og hvad maven gemte på vidste vi ikke før 20. ugers scanning! Det var spændende og da vi fandt ud af at vi igen skulle have en dreng (hvilket jeg ikke var i tvivl om, kald det mor intuition), så gik navne legen i gang. Det var ikke nemt at komme frem til baby Buddhas navn – men, som med storebror, endte navnet med at komme fra en Disney figur. Så vi har nu vores egen små Disney kids!

Månederne gik, jeg havde det skønt med min graviditet og kunne stadig træne og være en aktiv mor sammen med L. Så selvom vommen voksede, så satte det ikke en stopper for mig og mine udskejelser.

Godt 10 uger før termin startede jeg til Velvære i vand, et fødselsforberedelses forløb på 6 uger, som jeg i den grad havde set frem til (gik til samme fødselsforberedelse med Louie). Og er i den grad glad for at jeg valgte netop det hold jeg gjorde. For her mødte jeg Sara Bjerregaard ( Den rigtige jordemoder), som er en af de dejligste bekendtskaber i årets løb! Ikke nok med at K og jeg fik de bedste bedste redskaber til vores 2. fødsel , så gav hun mig hindeløsning og akupunktur 12 timer før R kom til verden. Så tak til dig Sara, for at få sat fut i mine plukveer! Og tak fordi du stadig er en del af vores liv – nu er du jo os den første der ‘rørte’ ved R.

Sara er dog ikke den eneste nye i min verden – jeg har gennem 2016 mødt så mange fantastiske mennesker. Nogle af dem er blevet samarbejdspartnere, andre crossline partnere og flere tætte bekendtskaber. Jeg føler mig meget heldig!

Vores lille Buddha!

Juli 2016 kom vores baby boy nummer 2 til verden. En lille Buddha på 3740 gram og 52 centimer – er lækkerhed uden lige. Han valgte at komme ud 5 dage efter termin (Med hjælp fra Sara) og desværre, i en sådan fart at jeg måtte råbe stop og få endnu et kejsersnit. Men han er hver en ve og efterfølgende ‘smerter’ i maven værd.

Han er den dejligste glade og nemme dreng og har været det fra dag 1. At vi har nætter som nogle gange er vanskelige (de kan tælles på en hånd) img_2766.jpgdet er vores lod som forældre. Han viste hurtigt en stædig personlighed og sit kærlige væsen, da han på anden nat, kun ville sove i armen hos sin mor. Sådan nætter har vi efterfølgende haft nogle stykker af – men det der samsovning er jeg efterhånden blevet ret stor fan af! Så at han vil putte og sove hos mig, gør mig intet! Jeg nyder at vi kan putte og at han vil være tæt ved sin mor.

Men han følger også med ligemeget hvor jeg er, på cafe, til teammøder, på succes weekend og til træning. Han er en trofast del af min hverdag og jeg skælver allerede ved tanken om at han en dag, inden længe, skal i institution. Han er jo min lille baby og vi har allerede oplevet så meget godt sammen. Men det er jo en af grundene til, at jeg vælger det liv jeg gør. Så jeg kan skabe den frihed der skal til, for at jeg kan være sammen med mine børn på samme måde som nu, efter min barsel.

For hvert minut med de to drenge er guld værd og jeg vil helst ikke gå glip af mere end højst nødvendigt.

Vores lille store dreng!

Året 2016, bliver et år hvor jeg vil se tilbage på det faktum, at min ellers lille dreng er ved at blive stor. Ikke nok med at han fik titlen som storebror, så startede er nyt eventyr også, da han i maj 2016 begyndte at gå i børnehave (Hellested Børnehus). Han var sej fra starten, på 3. dagen sov han lur! Yderligere sagde vi farvel til sutten og bleen, for nu var det lillebror som skulle bruge sutter og puslebord. Så 2 gange har knægten stolt været i BR Legetøj, får at få gaver, først da sutterne skulle afleveres og dernæst da bleen var lagt helt.

img_2802.jpg

Middags luren er også smuttet til de varme lande. Hvilket virkelig har taget på kræfterne i vores lille familie! L er i forvejen ikke den store sover, men da han en uge i streg valgte at vågne kl. 5:30, måtte vi sande at det nok var pga. at hans lur skulle skippes. Så nu henter vi en dejlig træt knægt i børnehaven, der både kan finde på at falde i søvn på vej hjem (det tager ca. 8 minutter at komme hjem) eller smide sig på sofaen, for så at lure den der. Det har også givet os vores daglige rytme igen – så nu sover vi da i det mindste til kl. 7.

Ja, året med L har været lærerigt, begivenhedsrigt og fyldt med en masse diskussioner. For at være 3 år og ville bestemme alt i huset, det er ikke altid en dans på roser. Som forældre må man virkelig stramme sig an, specielt når ens knægt skyder med skarpt og samtidig er ret rap i replikken. Vi korser os stadig over, hvor meget den knægt ved af så ung en alder. Hvilket nok også giver os ret meget at arbejde med.

Han kan være en hård nyser, men er samtidig den mest kærlige dreng og så er han verdens bedste storebror. Han knus elsker sin lillebror og skal kysse, kramme og nusse ham. Det bånd der allerede er mellem dem er guld værd.

Min drøm om iværksætteri.

Som tidligere skrevet i mit indlæg om min drøm, så blev 2016 året hvor jeg virkelig tog mig sammen, til at få styr på hvad der skulle til for at tage næste skridt mod drømmen om at blive selvstændig. Det hele startede med at jeg kontaktede Katrine Lund, for at brain storme mine ideer omkring, hvad jeg gerne ville med min blog og hjemmeside. Og i hendes kyndige hænder, fik jeg – hvis jeg selv skal sige det – en ret fin hjemmeside.

Lancering af den, var med sommerfugle i maven, da der er lagt mange timer og meget sjæl i den. Jeg har tænkt meget nøje over hvad mit brand er og hvad jeg gerne vil ud med til alle mine følgere. Så jeg håber at i synes ligeså godt om den, som jeg selv.

Men når det så er sagt, så er den ikke 100% færdig endnu. Der mangler nogle småting, der kommer mere efter barsel og så vil jeg gerne have mere gang i min blog igen. Men tiden er knap når man er mor til 2 drenge med krudt i måsen. Jeg brænder efter at skrive meget mere ud til jer om sundhed, træning, mit liv, Forever og hvad der ellers falder mig ind. Så mon ikke der kommer en del mere på bloggen i 2017?? Jeg vil ihvertfald gøre mit bedste.

Indtil da, håber jeg i vil følge med som det hele er nu.

Rigtig godt nytår til jer alle.