Glowgetter

Når du læser overskriften tænker du sikkert – Hvad pokker er en glow getter?

Det tænkte jeg os, men ordet i sig selv, gav mig bare lyst til at, ja ville være det! Men hvad er en Glowgetter? Det er på svært at forklarer på dansk, men jeg skal prøve. Ordet Glowgetter, betyder – en travl drevet kvinde, som stræber efter at nå sine mål i livet, samtidig med at opretholde en smuk glød både inde og ude! Det lyder absoult ikke så fint som i quaotet herunder.

Jeg er med garanti ikke er den eneste der synes at dette ord passer perfekt til det man gerne vil opnå. Personligt, passer ordet perfekt til mig.

Jeg er en Glowgetter, da jeg ønsker at skabe noget stort for mig selv og min familie. Samtidig vil gerne have det godt og se godt ud. Kan du følge mig?

Hvad enten du ønkser at skabe, så er jeg ret sikker på at ordet vil give mening for dig.

Hvad gør en glowgetter?

Da jeg første gang stødte på ordet på instagram, blev jeg nysgerrig på hvad ordet betød. Det har vi endt ov taget stilling til. Men hvad laver en glowgetter egentlig?

Hvis du skulle sætte dig selv i den position at DU, er en glowgetter, hvad skulle ud så lave? Hvad ville du så gerne opnå?

For at følge en drøm og drive den til noget, det er lige præcis det en glowgetter gør. Det er en der aldrig går på kompromis med de bump der er på vejen, det er en der ikke lader sig slå ud, det er en der vil kæmpe for alt det som personen står for. Eller der er ihverfald sådan jeg forestill ermig at en glowgetter er, fordi det er sådan jeg selv er.

Jeg ønsker at bygge noget som kan hjælpe folk, jeg ønkser at give videre til dem der sidder og tænker, ‘hvis hun kan så kan jeg måske også’, jeg ønsker at vise verden at når ud har det godt indeni så afspejler det sig udenvendigt. Mot mål med min forretning er at jeg vil nå ud til så mange mennesker som muligt, dele ud af min passion og vise dem at, ALT er muligt når man har viljen i hjertet!

XOXO Tamara (Glowgetter)