90 dage på skinner… NU tager det fart!

Det er ved at være noget tid siden at jeg er kommet med en opdatering på mine 90 dage. Jeg er bare en meget travl kvinde pt, så tid er noget der sluges fra mig.

Men jeg kan fortælle at de 90 dage tager fart nu. Jeg har været i gang i 26 dage, dvs. jeg er kommet over det der med de 21 dage, som det tager at skabe en vane.

Hvad har jeg skabt på de 25 dage? 

Jeg må tilstå at min træning på INGEN måde har været optimal.

Først fik jeg vræddet om på min ankel, så jeg måtte holde den i ro nogle dage. Og så har jeg desværre fået en ‘kold skulder’, eller hvad man kalder det. Dvs. jeg har haft mange smerter i min venstre skulder, der har sat sig i min nakke og gjort at jeg har lidt af migræne agtigt hovedpine. Ikke synderligt sjovt!! Jeg er pt ved at træne min skulder op igen, men for det meste skal den bare have ro.

Så, nu hvor træningen går lidt skævt, så har jeg valgt at gøre det jeg kan, for at skabe andre gode vaner. Mit fokus har da været mit indtag af mad og væske, samt skabe mere power i mit mindset og min forretning.

Og skal lige love for at jeg kan mærke at der sker ændringer nu. Både hos mig og min forretning.

Hvad er der sket på 26 dage?

Som alle ved, så tager det omrking 21 dage at skabe en ny vane. Og jeg vil sige, det har ikke været nemt. Der HAR været dage hvor jeg har tænkt, ‘åh gud jeg gider ikke’ eller ‘det kan vente, der sker ikke noget ved at jeg springer over i dag’. Men, så har jeg taget mig selv i, at huske hvem det er jeg skuffer, hvis jeg ikke holder ved! Nemlig MIG SELV!

Og med tanke på hvem jeg ville skuffe hvis jeg udsatte min egøremål, så har jeg gjort det.

Jeg har skabt mig en morgen rutine, som virker for mig. Og i går blev jeg faktisk testet i, om den virkelig er så god som jeg tænker den er. (Obs vil lige sige at flere af disse ting og tiltag, kommer fra bogen ‘The Miracle morgnings’ som jeg også har skrevet om tidligere, læs med her). Jeg vil dele med jer hvad jeg gør HVER morgen!

  • Vågner sammen med min mand og den lille omkring kl. 6:30. Her ligger vi og putter lidt, hvor jeg så i mit hoved kører 5 sætninger som er mine afformationer for dagen. Det er 5 ting som jeg gerne ser gør at min dag bliver fantastisk. I dag var det: Jeg vil nyde hver sekundt med Louie, Jeg er Succefuld, Jeg møder i dag alle med positivt sind, Jeg er rig, Jeg er en kærlig mor, Jeg elsker mit team.
  • Når den store så kommer ind, ligger vi alle og putter 5 minutter. Dernæst står jeg op og går ud på badeværelset, hvor jeg tænder for den kolde hane. Jeg tager min rense lotion i hånden, tager lidt koldt vand og renser mit ansigt og essensen er at jeg nu slutter af med at vaske af med is koldt vand. BUM så er jeg vågen.
  • Så ryger vi ned og klarer morgenmad og afsted mod daginsitutioner. Her hører ungerne og jeg musik som gør os glade, vi skråler og griner.
  • Når jeg kommer hjem, skal der kigges på mit mindset, så jeg bruger 10 min på at lytte til mindset træning.
  • 3 dage om ugen skal jeg udover dette træne 30 min. (det kommer inden længe

Hvad med maden og væsken?

Mine måltider huskes hver dag – jeg får min morgen shake/smoothie og sørger ligeledes for at få mine snacks og min middgasmad. Men det som jeg virkelig har fået sat i værk, er at huske at drikke VAND! Det har ændret meget ved min energi og min krop. Utroligt at vand kan gøre så meget for dig.

Vi spiser stort set ikke kød her hjemem mere. Oksekød er helt ude, mine drenge spiser nogle gange kylling. Men min erfaring er at plantebaseret mad indtages nemmere og uden bøvl fra børnene.

Jeg har fokus på at vores mad sættes sammen så vi får en næring vi alle har behov for. Og her d. 3. november, sættes der ind med yderligere tiltag på den front. Manden og jeg skal i gang med en 24 dages glowchallenge og det glæder jeg mig meget til. Så kommer der også gang i vores træning igen.

Hvad med forretningen?

Når det kommer til min forretning, så er der virkelig kommet fut i mig og mine vaner. Efter de her 26 dage, så har jeg fået idarbejdet en vane som gør at jeg inden middag har fået klarte 1/3 dag de ting der er på min TO DO liste. Og det er altid de vigtigste ting der klares først. Dvs. mine møder er i hus, der ligges palner for nye møder og der er rigtig godt flow i salget

ALT I ALT – 26 dage inde i mine 90 dage, der er jeg flyvende!

You may also like

Leave a comment