Kender du det det med at du godt kunne bruge flere timer i døgnet?? Sådan har jeg det pt….

Jeg vil så gerne dele meget mere med jer her på bloggen, og jeg har masser af ting jeg gerne vil skrive om! MEN jeg er også en person der, som jeg tidligere har nævnt, kaster mig ud en masse og er meget flyvsk. Jeg er mega ustruktureret, når det kommer til det der med tid! Men jeg ved, at jeg skal gøre nogle bestemte ting hver dag for, at skabe det jeg gerne vil. Så brænder jeg nok for det, så vil jeg også få det gjort.

Betyder det så, at jeg ikke brænder for at dele ud på min blog?! NEJ!! Absolut ikke, men jeg har bare ikke priorietet den så helvedes meget den seneste tid. Grunden er, at firma mæssigt, så er der run på! Hvilket jo er dejligt, men det har gjort, at jeg ikke har haft overskud til at sætte mig ned og skrive løs.

Tilbage til de sidste 90 dage af året!

Og som du kunne læse i tidligere indlæg, 90 dage på skinner … Nu tager det fart!, så er der sket en del de sidste uger. Jeg ved at mange har taget denne udfordring op, da de gerne ville ændre et eller andet i livet, eller bare slutte 2018 af med et brag!

Personligt har jeg gjort dette for, at jeg kunne ændre nogle vaner. Blandt andet få mere power i min hverdag og bruge min tid fornuftigt samt skabe gode vaner. Og jeg må sige at alle 3 ting er virkelig lykkedes. Der er i den grad kommet power i rutiner og der skabes gevinst samt det at jeg kan se ‘the compound effect’ vise sig nu. WAOUW det er fedt!!!!

Hvad er der sket siden sidst?

Som du kan læse ovenfor, så er der sket en hel del efter jeg har sat mig for, at de sidste 90 dag af 2018 skal gøre, at 2019 starter med et brag!

Men hvad kan jeg indtil nu se af ænringer??

  • Mere overskud
  • Lethed i hovedet
  • Overblik pga en struktur i min arbejdsdag der FUNGERE for mig
  • Bedre vaner, både på mentalt og fysisk
  • Drive i mit team (de er ON FIRE)
  • Jeg er blevet bedre til at sige til mig selv – du skuffer bare dig selv hvis du ikke gør det!
  • Jeg er hoppet i tøj – som før kun viste deller
  • Jeg er begyndt på mindset træning igen (se mere op min Instagram)

Det er da lidt af en sjat ting der er sket over kun 1,5 måned!

Det tager 21 dage at opbygge en ny vane!

Hvis du sidder og tænker, hmmmm – skulle jeg kaste mig ud i det?? Og tænker næ! det er lige meget, der er jo allerede gået lang tid af de 90 dage. Så fortvivl ej! DO IT FOR POKKER!!!!! Det tager nemlig kun 21 dage, at opbygge en ny vane. OG du HAR jo 21 dage til at gøre det.

Så hvad venter du på?! Alt du skal gøre er blot at sætte dig et mål for, hvad du gerne vil have ud af de 21 dage. Hvad vil du gerne ændre ved det du sidder med i dag? Eller hvad vil du gerne have mere tid til at gøre? Eller hvad gør du ikke i dag, som du gerne vil gøre hver dag.

Benyt denne mulighed til, at sætte dine behov først, frem for, at sætte andres før dine. Tro mig, det vil give dig så meget power og løfte dig på flere planer.

Lad mig vide i en kommentar om du vil slutte 2018 af med nye vaner!

Med det sagt, vil jeg slutte af med lidt billeder!

Tak fordi du læser med.

/XOXO Tamara