Jeg har gennem de sidste 10 år tænkt over, hvordan det kan være at alle mennekser er villige til at bruge oceaner af penge på deres bil. Bevarres, den skal jo kunne køre og bringe os fra a til b, men der er jo andre udveje hvis den står af! Det er en helt anden ting når det kommer til kroppen. Den kan vi altså ikke erstatte eller bytte når den ikke lige fungere som den skal.

Så hvorfor ikke investere i et service af kroppen?

24 dages challenge

Vi ved alle hvor svært det kan være at komme tilbage i de gode vaner eller starte på at bygge dem op. Og nogen gange kræver det et kærligt klap på skulderen for at komme i gang.

Jeg har gennem mange år som vejleder erfaret at det er de færreste der kan klarer det på egen hånd. Nok os derfor at jeg for 4 år siden synes at energi bombe boksen C9 var et sikkert hit og jeg bare måtte dele den med andre. FOr den hjalp jo mig til at komme retur i de gode vaner og speede et vægttab op, som jeg var ved at give op på.

Nu kan du også få hjælpen med vores septemeber 24 dages challenge. Vi kalder det en challenge, da vi ved, at det absolut ikke er nemt at skulle opbygge nye gode og sunde vaner. Men med en køreplan og en vejleder ved din side er du godt på vej.

Det er nemlig sådan, at i de 24 dage, har du ikke kun din kørebog, men også mig 24-7 som din støtte. Det vil sige, er du lige ved at gå banans over dine craving, din mangel på rygrad eller hvad det må være, så er jeg ikke mere end et ring væk.

Men hvordan fungere de 24 dage så?

Det ret simpelt!

C9 fungere sådan, at den ruller 9 dage, hvor der kommer styr på sukkertrangen, gode vaner og så får du lige pustet sækken igennem, lidt som en støvsugerslange når den trænger til en kærlig hånd!

F15 ruller i 15 dage – og her er de gode vaner mht kosten kommet på plads, så nu kan vi tilføje noget træning og lidt mere mad.

Det lyder supert simpelt og det er det også!

Når du deltager i denne challenge, bliver du en del af et community på Facebook, hvor du nemt dagligt kan få endnu mere inspiration og støtte fra de flere 100’vis af mennekser, som har været gennem samme mølle som dig.

Vil du vide mere om 24 dages challenge – så skriv til mig på info@tamaranorvillo.dk

XOXO

Tamara Norvillo

PS. Nu os på Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin